KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia-grupaIII

Zabawy z muzyką

W minionym tygodniu udaliśmy się do Krainy Muzyki...

Mali muzykanci

16.05.2020
Mali muzykanci

Mali muzykanci

16.05.2020

Kolejny tydzień upłynął nam w rytmie muzyki...

Polska to mój dom

Tematem przewodnim naszych działań online była Polska – moja Ojczyzna...

Dzień Strażaka

4 maja obchodziliśmy Dzień Strażaka...

Wokół książki

Czytanie to ciekawa przygoda, dobra zabawa o tym przekonały się dzieci podczas realizacji różnych zadań w domu. Przedszkolaki dowiedziały się kto jest potrzebny, aby powstała książka. Poznały nowe zawody związane z tworzeniem książki. Projektowały okładki do własnych książek.

Zakładka do książki

Kiedy przerwać musisz książki swej czytanie, włóż ją do środka, niech w książce zostanie. Ona ci przypomni, dokąd trzeba wrócić, kiedy na czytanie chęć tobie powróci. Dzieci szybko rozwiązały zagadkę i wykonały w swoich domach zakładki do ulubionych książek.

Dzień Książki

W minionym tygodniu przedszkolaki zgłębiały tajemnice książek...

Ekologia w zabawie i nauce

Przedszkolaki z grupy III zgłębiają wiedzę przyrodniczą i ekologiczną...

Dzień Ziemi

22.04.2020
Dzień Ziemi

Dzień Ziemi

22.04.2020

22 kwietnia świętujemy Dzień Ziemi. Dzieci nie zapomniały o tym wyjątkowym dniu chociaż nie obchodzimy go w tym roku w przedszkolu...

Czy woda jest czysta?

Przedszkolaki wiedzą jak cennym skarbem dla ludzi, zwierząt i roślin jest woda...