KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja

Uwaga! Ruszyła rekrutacja uzupełniająca!

Wydział Edukacji informuje, że została uruchomiona w Systemie Nabór 2020 nowa funkcjonalność umożliwiająca przesyłanie wniosków rekrutacyjnych wraz z oświadczeniami bezpośrednio z systemu.

Poniżej przydatne linki:
https://nabor.pcss.pl/tomaszowmazowiecki/przedszkole/start

Instrukcja dla rodziców -  https://nabor.pcss.pl/tomaszowmazowiecki/przedszkole/dokumenty

Informacja aktualizacyjna -  https://nabor.pcss.pl/tomaszowmazowiecki/przedszkole/aktualnosci

Komunikat 06.04.20

Rekrutacja do naszego przedszkola zakończyła się w marcu.

 

Nabór do przedszkola na rok szkolny 2020/2021

Rekrutacja dzieci do naszego przedszkola na nowy rok szkolny 2020/2021 będzie się odbywać poprzez system elektroniczny na stronie: https://nabor.pcss.pl/tomaszowmazowiecki/przedszkole/Info/66857 w zakładce: dokumenty.

Znajdują się tam niezbędne informacje, zarządzenia i wzory oświadczeń.

Terminy postępowania rekrutacyjnego przedstawione są w harmonogramie. Prosimy o uważne zapoznanie się z harmonogramem i dotrzymanie terminów, ponieważ niezarejestrowanie w odpowiednim terminie deklaracji lub wniosku może skutkować nieprzyjęciem dziecka do przedszkola.

 

Informacja na temat rekrutacji do przedszkoli

Informator dla rodziców

Zarządzenie Prezydenta Miasta Tomaszowa Mazowieckiego