KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

PERSONEL PEDAGOGICZNY

DYREKTOR ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 4 - mgr Ewa Służewska - nauczyciel dyplomowany

WICEDYREKTOR PRZEDSZKOLA NR 14 - mgr Katarzyna Ogórek - nauczyciel dyplomowany

NAUCZYCIELKI:
Grupa I:
mgr Katarzyna Gonciarz - nauczyciel kontraktowy

Grupa II:
mgr Kamila Wojciechowska - nauczyciel kontraktowy

Grupa III:
mgr Elżbieta Domańska - nauczyciel dyplomowany

Grupa IV:
mgr Grażyna Łobodecka - nauczyciel dyplomowany
mgr Agnieszka Migała - nauczyciel dyplomowany

Grupa V
mgr Agnieszka Jaskuła - nauczyciel dyplomowany

Grupa VI
mgr Halina Zaborowska - nauczyciel dyplomowany

mgr Agnieszka Dębiec - nauczyciel kontraktowy

JĘZYK ANGIELSKI:
mgr Tamara Fryczek

POMOC NAUCZYCIELKI:
grupa I - Honorata Domańska
grupa II - Paulina Chachuła

 

PERSONEL ADMINISTRACYJNO - OBSŁUGOWY

INTENDENTKA:
Bożena Orzechowska

KUCHARKI:
Sylwia Kłos - szefowa kuchni
Ewa Murawska
Jagoda Staroń

PANIE DBAJĄCE O PORZĄDEK:
Krystyna Gintowt
Agnieszka Kaczmarek
Agata Lewandowska
Katarzyna Pągowska
Żaneta Przedbora

PAN ZŁOTA RĄCZKA:
Rafał Garnys