KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia-grupaIV

Moja miejscowość

Czym tym razem zaskoczyły nas dzieci w temacie "Moja miejscowość"? Stworzone przez dzieci kreatywne makiety miasta okazały się imponujące...

Dzień strażaka

4 maja obchodziliśmy Dzień strażaka. Poznaliśmy numer 998 - pod który należy dzwonić po pomoc...

2 maja - Dzień flagi

W minionym tygodniu naszym tematem przewodnim była "Polska moja ojczyzna"...

Aktywnie na świeżym powietrzu

Pogoda za oknami piękna, tak więc zachowując szczególną ostrożność spędzamy także czas na świeżym powietrzu...

23 kwietnia - Dzień książki

Z okazji Dnia Książki zorganizowaliśmy w naszej grupie konkurs "Najciekawsze zdjęcie czytającej rodzinki"...

Dzień Ziemi - niebieski dzień

22 kwietnia obchodziliśmy Dzień Ziemi, mimo iż nie w przedszkolu zabawy było co nie miara...

Zielono mi!

14.04.2020
Zielono mi!

Zielono mi!

14.04.2020

Wiosna za oknem, dlatego dzisiaj w naszej grupie zorganizowaliśmy zielony dzień. Z tej okazji dzieci ubrały się na zielono i wykonały przepiękne portrety pani wiosny. Oto zdjęcia przesłane przez rodziców.

Niedługo Wielkanoc

Nasze przedszkolaki pomagały rodzicom w oczekiwaniu na ten wspaniały czas. Wykonały kilka prac wielkanocnych oraz ozdoby Wielkanocne. Życzymy wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy.

Dzień Świadomości Autyzmu

2 kwietnia przypada Dzień Świadomości Autyzmu. Zaświeć na niebiesko - takie hasło towarzyszy wszystkim tego dnia. Dzieci z naszej grupy zsolidaryzowały się z chorymi na autyzm ubierając się tego dnia na niebiesko. Oto kilka zdjęć przesłanych przez rodziców.

Serce dla Medyka

7 kwietnia - Dzień Służby Zdrowia. Z okazji Dnia Służby Zdrowia dzieci z naszej grupy wzięły udział w akcji "Serce dla Medyka"...