KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia-grupaIV

Dzień Ziemi

22.04.2021
Dzień Ziemi

Dzień Ziemi

22.04.2021

Ten dzień był dla nas ważny. Jesteśmy grupą, dla której ekologiczny styl życia ma wartość...

Wielkanocna pisanka

Nauczanie zdalne ma też i swoje dobre strony...

Powitanie wiosny

Przyszła zgodnie z kalendarzem długo oczekiwana wiosna...

Dzień Dinozaura

Dinozaury to zwierzęta, które bardzo interesują chłopców i dziewczynki...

Owoce tropikalne

W tym dniu w naszej sali unosił się owocowy zapach...

Walentynki

15.02.2021
Walentynki

Walentynki

15.02.2021

Dzieci w grupie IV tworzą "super drużynę!". Walentynki są dobrą okazją do świętowania...

Tłusty czwartek

W tym dniu rozmawialiśmy o tradycji pieczenia pączków...

Przyroda z żywiołami

Przystępujemy do realizacji kolejnego etapu projektu "Mały Miś w świecie wielkiej literatury"...

Zimowe zabawy

01.02.2021
Zimowe zabawy

Zimowe zabawy

01.02.2021

Pogoda nie sprzyja zabawom na dworze. Jednak pomimo zimna w naszej grupie nie jest nudno...

Dzień łamigłówek

W tym dniu przedszkolaki rozwiązywały różnorodne zadania...