KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia-grupaV

Dzień Kobiet

08.03.2021
Dzień Kobiet

Dzień Kobiet

08.03.2021

Jak co roku świętowaliśmy w naszej grupie dzień 8 Marca. W tym dniu wszystkie małe i duże dziewczynki otrzymały upominki. Chłopcy nie zapomnieli również o miłych życzeniach i słodkim poczęstunku dla swoich koleżanek.

Zabawy z imionami

Rozpoznawanie wizytówki ze swoim imieniem jest pierwszym etapem według I. Majchrzak do wprowadzania dzieci w świat pisma i czytania...

Zabawy tangramem

Przedszkolaki chętnie spędzają czas na zabawie tangramem...

Witaj Mikołaju!

Przed samymi Świętami Bożego Narodzenia odwiedził dzieci w przedszkolu ponownie Święty Mikołaj...

Aniołek

18.12.2020
Aniołek

Aniołek

18.12.2020

Czas przygotowań przed Świętami Bożego Narodzenia to wyjątkowy okres również w przedszkolu...

Mikołajki

04.12.2020
Mikołajki

Mikołajki

04.12.2020

W piątek odwiedził dzieci w grupie pięciolatków niespodziewany gość...

Pluszowy Miś

25.11.2020
Pluszowy Miś

Pluszowy Miś

25.11.2020

Największym przyjacielem jest mój misio pluszowy. On pochmurny, szary dzień zamieni w kolorowy. I taki był właśnie Dzień Pluszowego Misia w naszym przedszkolu, kolorowy, wesoły i bardzo słodki.

Ja i moja grupa

Podczas obchodów Dnia Praw Dziecka przedszkolaki wykonały wspólną pracę plastyczną, na której każde dziecko narysowało swoją postać...

Ważna sprawa mamy prawa

20 listopada obchodziliśmy w naszej grupie Międzynarodowy Dzień Praw Dziecka. Były wspólne zabawy i tańce przy muzyce integrujące przedszkolaków. Ale głównym celem spotkania było poznanie przez dzieci swoich praw i obowiązków.

Dzień Niepodległości

11 listopada - Święto Odzyskania Niepodległości przez Polskę to okazja sprzyjająca zaznajamianiu dzieci, w formie zabawy, z postaciami i wydarzeniami historycznymi, mającymi ważne znaczenie dla naszego kraju.