KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

Przygody Franka Bałwanka - teatrzyk

Dzieci obejrzały uroczy i zabawny spektakl o sile marzeń. Z zapartym tchem i wypiekami na twarzy śledziły pełną przygód opowieść o wesołym bałwanku Franku. Dzieci od najmłodszych lat uczą się świadomego uczestnictwa w kulturze oraz obcowania ze sztuką.

Z kolędą do Jezuska - międzyprzedszkolny konkurs kolęd i pastorałek

11 grudnia w Przedszkolu nr 12 odbył się Międzyprzedszkolny Konkurs Kolęd i Pastorałek pt. "Z kolędą do Jezuska". W konkursie uczestniczyły dzieci 6-letnie. Nasze przedszkole reprezentowała Hania T., która zaśpiewała Pastorałkę "Bosy Pastuszek". Hania zajęła III miejsce. Gratulujemy!

Spotkanie z Mikołajem

Wizyta Św. Mikołaja w naszym przedszkolu to jeden z najbardziej oczekiwanych dni w roku. Już od rana dzieci nasłuchiwały dzwoneczka Św. Mikołaja. I tym razem nas nie zawiódł.

Choinka, gwiazdka, bombka - skrawkowe ozdoby choinkowe - międzyprzedszkolny konkurs ekologiczny

Konkurs adresowany był do dzieci i rodziców, którzy aktywnie włączyli się do wspólnej zabawy. Wpłynęło wiele ciekawych prac...

Wigilia to czas dla rodziny - koncert muzyczny

Ten dzień w przedszkolu był wyjątkowy. Ula Pakuła zaprosiła dzieci do wspólnych zabaw tanecznych i wspólnego śpiewania. Wprowadziła wszystkich w świąteczny nastrój. Było bardzo miło i uroczyście.

Opatrunek na ratunek

W ramach "Misiowego wolontariatu" odbyła się w naszym przedszkolu kolejna akcja charytatywna. Przedszkolaki i rodzice włączyli się do akcji której organizatorem jest Fundacja Pomocy Humanitarnej "Redemptoris Missio"...

Światowy Dzień Pluszowego Misia

W dniu 26.11.2019 nasze przedszkolaki uczestniczyły w obchodach Światowego Dnia Pluszowego Misia. Tego dnia każde dziecko przyszło do przedszkola ze swoim małym lub dużym pluszowym przyjacielem Misiem.

Pluszak dla Kosowa - Pomóż przytulić się

Dzieci z grupy I i VI chętnie włączyły się do akcji charytatywnej organizowanej przez żołnierzy 25 Brygady Kawalerii Powietrznej z Tomaszowa Maz. Zebraliśmy dużo kolorowych małych i dużych maskotek. Przedszkolaki mają nadzieję, że swoim działaniem wywołają uśmiech na twarzach dzieci z Kosowa.

Międzynarodowy Dzień Praw Dziecka

Jest to dzień, w którym uwaga wszystkich skierowana jest na dzieci i ich prawa. Nasze przedszkole obchodziło ten szczególny dzień razem z organizacją UNICEF...

Piotruś Pan - teatrzyk

Piotruś Pan to klasyka literatury dziecięcej. Dzieci poznały przygody chłopca, który postanowił nigdy nie dorosnąć. Życie w Nibylandii w krainie fantazji i dziecięcej wyobraźni to wspaniała przygoda. Dzieci z zapartym tchem śledziły przygody bohatera i jego zmagania z odwiecznym wrogiem kapitanem Hakiem.